Kocka idézetek

2011.02.21. 14:40

A sok google keresővel "kocka idézetek" keresőkifejezéssel idetalált emberkének itt a megváltó link:

http://www.imdb.com/title/tt0123755/quotes

Ha van jobb forrás ennél, akkor kommenteld be!

Köszönöm a látogatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://kockakolto.blog.hu/api/trackback/id/tr342677077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabó Kocka · http://kockakolto.blog.hu 2012.05.15. 07:48:51

Gondolom persze többségében nem a filmből vett idézetekre kíváncsiak az emberek, hanem a számítógépbe belepistult karcsiszemüveges arcok szánalomtól vicces beszólásaira.
De kérdem én, létezik ilyen? Végülis igen, de akkor inkább azt kérdezem, mire kell?

1996 környékén még voltak lamer/lámer/láma viccek, de azok technikai tartalma elavult, kerestem ilyeneket, már nem is értettem, miről szólnak. Ezeken a kockák röhögtek, meg persze a lámák, akik úgy tettek, mintha értenék.
Ahol frisset lehet találni ebben a témában:
hup.hu/forum/211

Ami időtálló humor lehet ebben a témában, az arról szólhat, hogy a sok gépezés miatt szociálisan visszamaradott srác találkozik a való világgal és visszapattan róla. Ilyenek fel szoktak bukkanni a szokásos humorforrásokon: 9gag, nemkutya, 2perc, nem is tudom mik vannak. Ezekben a kockákon röhögnek a nemkockák. Ezek is el fognak aztán avulni lassan, mert már a többség valamilyen kütyüvel kommunikál mindennaposan, és többeknek lesznek problémái az IRL emberi kapcsolatokkal, a kütyük viszont egyre jobbak lesznek, és jobban tudnak integrálódni az új módiba.
Na ennyit a társadalmi vízióimról. :)

Vissza a kérdéshez: mire kell? Mire kellenek "kocka idézetek"?
Üdvözlőlapra írni? Kiírni a kocka haver üzenőfalára a születésnapján? De ha valakinek keresnie kell az ilyet, akkor nem fogja érteni, és nem fogja eltalálni, a címzett meg nem fogja tudni mire vélni, és kis eséllyel fogja értékelni.

Szóval, mire kell?
"/>
süti beállítások módosítása